Protestantse Kerken België | Organisaties

Huis van het Protestantisme |  contact |  organigram
Kompaskamp 2012

Kompaskamp 2012

Al 50 jaar worden de kompaskampen georganiseerd voor protestantse jongeren en hun vrienden uit alle windstreken. Ook in 2012 slaan wij onze tenten op in Gembes. Spreekt het je aan om eens iets heel anders te doen? Wij nodigen jullie uit voor een geweldig tentenkamp in het bos: een week zonder alle gebruikelijke luxe, maar des te gezelliger. Iedereen is welkom!

→ lees meer
Zondag 29 januari: Wereld Lepradag

Zondag 29 januari: Wereld Lepradag

Op zondag 29 januari 2012 is het Wereld Lepra Dag. In onze kerken is daar op veel plaatsen aandacht voor en daarbij wordt men gestimuleerd door de Leprazending in België.

→ lees meer
Grote Witte Tent

Grote Witte Tent

Kerk- en reacreatiewerk Luxemburg zoekt Teamleden zomer 2012

→ lees meer
Leprazending

Leprazending

Leprazending is een internationale Christelijke organisatie die sinds 1874 een professionele aanpak van leprabestrijding combineert met aandacht en liefde voor de individuele patiënt

→ lees meer
Oecumene

Oecumene

In de week, van 18 tot 25 januari 2010, is er bij christenen over de hele wereld aandacht voor eenheid in verscheidenheid tijdens de Gebedsweek voor de Eenheid.

→ lees meer
Belgian Council of Religios Leaders (BCRL)

Belgian Council of Religios Leaders (BCRL)

Onder het voorzitterschap van dr. Guy Liagre, synodevoorzitter van de Verenigde Protestantse Kerk in België ondertekent de Belgian Council of Religious Leaders deze week haar handvest. De plechtigheid vond plaats in de Congreszaal van het Federaal Parlement donderdag 17 december om 11 uur in aanwezigheid van Prinses Mathilde.

→ lees meer

Partnerkerken

Unie van Baptisten in België, Association “Vie et Lumiere”, Evangelische-Lutherse Kerk, Leger des Heils, Belgisch-Luxemburgse Federatie van Adventkerken, Eglise Methodiste Libre en Belgique

→ lees meer

Terug naar boven
Verenigde Protestantse Kerk in België
Brogniezstraat, 44
B, 1070 Brussel
T: 02 511 44 71
Neem contact op

Franstalige versie: epub.be